gallery/bio-boss-logo-verloop
gallery/thumbnail_privatevarmobilecontainersdataapplication79b790d9-f038-4a5a-8ba4-cd9f0dce7d75tmpdf686f68-aecf-45b2-becf-a57d615e36ccimage
gallery/2019-04-01 (4)

Welkom bij Bio-Boss.

Bio-Boss is het adres voor al uw urban gardening producten.Voor al uw tuin benodigdheden en kweekbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres!

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan, daarom willen wij u de goedkoopste prijzen bieden met onze laagste prijs.

Wettelijke mededeling.

Wij zijn een winkel voor urban gardening (geen growshop!). Wij geloven dat iedereen moet kunnen profiteren van onze laagste prijzen garantie.
Wij zijn geen growshop, en daar willen wij graag wat duidelijkheid in brengen.

Wat houdt deze growshop wet eigenlijk in?

Per 1 maart 2015 is er een gewijzigde wet actief met betrekking tot de opium wet, artikel 11a. Wij kunnen ongehinderd open blijven, omdat wij enkel een tuincentrum zijn voor de urban growers van deze tijd. Met de ingang van deze nieuwe growshop wet zijn wij echter wel genoodzaakt u op de hoogte te brengen van deze regelgeving. Wij zijn tevens ook niet zoals de typische growshop, wij zijn een enthousiast tuincentrum die erop gericht is de groep hobbyisten en tuin kwekers te voorzien van de beste kwaliteit producten.

Over onsNu is er dus veel veranderd sinds deze wetswijziging voor de growshop. Deze wijziging in de opiumwet maakt ons strafbaar op het moment dat wij medeplichtig zijn aan de voorbereidingen voor grootschalige wietteelt. Dat betekent dat wij alleen producten en informatie verstrekken wanneer uw motief voor gedoogde kweek is.

Hiermee zijn ook onze algemene voorwaarden als tuincentrum aangepast in verband met de growshop wet om u te kunnen blijven voorzien van de grootste aanbod producten en goedkoopste prijzen. Uiteraard zijn uw persoonsgegevens beschermd, en indien u goederen bij ons magazijn op wilt halen dan zult u akkoord moeten gaan met onze voorwaarden dat de goederen gedoogd gebruikt gaan worden.

Paginatitel